My Free Zoo Top!
Magyarország

Ingyenes online állatkertes játékok az Upjerstől

Imádod az állatokat? Az állatkertek egyre nagyobb szerepet kapnak az állatvédelem és fajmegőrzés terén. Veszélyeztetett állatok is menedékre találnak az állatkertekben és így a világ apraja-nagyja megismerheti őket, illetve általuk a természet sokszínűségének varázsát.

Az Upjers My Free Zoo és My Free Zoo Mobile állatkertes játékai ennél még többet kínálnak.

Létrehozhatod a saját virtuális állatkertedet 300-nál is több állatfajjal. Ezeket az állatokat mindenféle típusú élőhelyeket utánzó karámokban tarthatod. Különféle díszek és más játékelemek sokasága áll rendelkezésedre az állatkerted egyedivé tételéhez.

A My Free Zoo néhány sorban

* Hosszútávú kikapcsolódási lehetőség rendszeres frissítésekkel

* Változatos alakítási lehetőségek

* Kedves, aranyos grafikák és animációk

* Számos együttműködési lehetőség a szervezeti vagy barátkozós funkció által

* Rengeteg állat, köztük sok egzotikus is, melyeket gyűjteni, gondozni, sőt, szaporítani is lehet

Minden új állattal és dekorációval újabb és újabb látogatók csábulnak az állatkerted kapuján belülre, akiket aztán ott minden tekintetben igyekszel kiszolgálni, kívánjon a vendég bár ajándékboltot, büfét vagy tiszta mellékhelyiséget.

Mikor az alapok már megvannak, egyre fejlettebbé teheted a vadasparkot, egyre különlegesebb állatokat szerezhetsz be, sőt, megpróbálkozhatsz a szaporításukkal is, hogy sok cuki állatkölyök lakjon nálad ebben az ingyenes online állatkertes játékban.

x

My Free Zoo

Ha otthon játszanál, a My Free Zoo böngészős sikerjátékot ajánlanánk, mivel ennek az állatkertes játéknak az online verziójában találod a legnagyobb fajgazdagságot.

300-nál is több állatfaj vár rád! Különféle élettereket utánzó karámok, terráriumok, akváriumok, madárházak vannak az állatkertedben, melyekben vannak a játékban, melyekben mindenféle állatokat tarthatsz a csáposhalaktól az okapikon át az azúrlepkékig.

Az állatok tehát aranyosak, a játékvilág kedves, kicsit képregényszerű, de ettől talán még jobb, hogy tele van izgalmas játékelemekkel: például kihívás, hogy kielégítsd a látogatóid különféle igényeit. Hogy ízléses járdákon közlekedhessenek a karámok közt, hogy mindig tudjanak venni egy kis harapni- vagy innivalót. Mert minél több és elégedettebb a vendég, annál több bevételt gyűjthetsz be a kasszából, ami kelleni fog az állatkerted fejlesztéséhez.

Unatkozni biztosan nem fogsz a My Free Zoo feladatrendszerének köszönhetően. Számos és mindenféle kihívás vár rád. De megéri kitartani, hiszen minden előrelépés újabb és újabb lehetőségeket nyit meg a számodra.

Segítséged is akad, nem is kevés. A játék barátkozós és szervezetbe tömörülős funkciói lehetővé teszik, hogy a barátaiddal közösen fejlődjetek, s legyenek az állatkertjeitek egyre nagyobbak és változatosabbak.

Még a kezed se kell bepiszkolni, ha nem szeretnéd, hiszen a játékban munkatársakat vehetsz fel, akik elvégzik az állatkerti munkákat, például megetetik az állatokat helyetted. És ha az állatkertből néha kiszakadnál, régiók sora várja, hogy felfedezd, például a látványtanya. Sőt, még egy múzeum is vár rád, ahol akár ősállatokat is feltámaszthatsz.

x

MyFreeZoo Mobile

A gyakran úton lévő állatbarátoknak is tartogatunk játékot: My Free Zoo Mobile

Széles állatválaszték, rengeteg dekoráció és sok izgalmas tennivaló vár téged ebben a mobileszközre optimalizált játékban. Viseld gondját az állatoknak, szaporítsd őket, szolgáld ki a látogatókat, engedd szabadjára a kreativitásodat!

A My Free Zoo Mobile egy önálló játékalkalmazás, mellyel bármikor bekukkanthatsz az állatkertedbe, mindegy, hogy épp a buszmegállóban várakozol vagy sorban állsz a boltban.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Android- vagy iOS-rendszerű mobiltelefonodra és tabletedre az Apple Store-ból és a Google Play áruházból. Csak egy kattintásra vagy a saját állatkertedtől.

Mindegy, hogy számítógépen játszanál ennek az állatkertes-építgetős játéknak az online böngészős verziójával, vagy inkább mobilon játszanál az önálló alkalmazásverzióval, aranyos állatok tömkelege várja már nagyon, hogy foglalkozz velük.

x
Saját állatkert ezernyi lehetőséggel!
Válogass kedvedre a sok aranyos, vidám és egzotikus állat közül!
Játssz most!
Belépés
Jelszófelejtés? Katt ide!
Játssz most! Fórum Nézz körül!
Zoo-játékok Állatkertes böngészős játékok teljesen ingyenes
MyFreeZoo Mobile
TámogatásGYIKFórumImpresszumAdatvédelemÁSZF
További ingyenes böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!
?>