My Free Zoo Top!
Magyarország

My Free Zoo - Az állatkertes játékok lebilincselő ereje

A zoo-játékok egyre népszerűbbek. Világszerte emberek milliói gondozzák a saját virtuális állatkertjükben élő állatokat, simogatják őket, gondoskodnak az állat jó hangulatáról, pl. úgy, hogy széppé teszik a környezetét dísztárgyakkal. Jó példa erre a vidám aquazoo játék, az akváriumos Free Aqua Zoo. A Free Aqua Zoo játékban a játékos maga foghatja ki a környékbéli tavakból azokat a halakat, melyeket aztán az akváriumába tehet, ahol etetheti őket, megsimogathatja és megcsiklandozhatja őket, amitől ezek fokozatosan fejlődnek. És persze tenyészthet aranyos halbébiket is. A Free Aqua Zoo-hoz és a My Free Zoo-hoz hasonló zoo-játékok a család összes tagjának szórakozási lehetőséget nyújtanak korra, nemre való tekintet nélkül. Mindegy, hogy egy kamasz vagy egy felnőtt ül le játszani, a My Free Zoo és a Free Aqua Zoo játékok szinte magától megtanulható és változatos játékmenete egyaránt lebilincsel nőket és férfiakat. De a legjobb: ezek a zoo-játékok teljesen ingyenesen játszhatók. Mert ezek a játékok böngészős játékok, ami az online játékok egy különleges fajtája, ami közvetlen a böngészőben (pl. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, stb.) játszható. Letöltés vagy telepítés nem szükséges. Így a változatos és ingyenes szórakozási lehetőség garantált az olyan zoo-játékoknál, mint a My Free Zoo vagy Free Aqua Zoo.

x

My Free Zoo - Az állatkertes böngészős játékok jellemzői

A zoo-játékok számos szuper játékelemet tartalmaznak. Izgalmas feladatokat, érdekes küldetéseket, busás jutalmakat, a más játékosokkal, céhekkel való csereberét, amilyen sokoldalúak a zoo-játékok, pont olyan sok szórakozási lehetőséget is nyújtanak a játékosnak. Legyen az a My Free Zoo vagy a Free Aqua Zoo, ezeknek az állatos játékoknak az előnyei egyre több játékost győznek meg. Ezért ezek a zoo-játékok ingyenesen játszhatóak és rendszeresen kapnak friss tartalmakat is. Ezzel pedig az izgalom garantált. Ráadásul a technikai feltételek is se okozhatnak a játékosnak gondot. Mindenki, aki csak internetcsatlakozással rendelkezik, részt vehet ezekben a vidám állatos játékokban. Amire szükség van, az csupán egy érvényes, működő e-mail cím. A regisztráció után máris belevetheti magát a játékos a színes játékmenetbe, ahol először a játékismertető fogadja, hogy hamar megtanítsa a játék legfontosabb elemeit. Az olyan zoo-játékokban, mint a Free Aqua Zoo vagy a My Free Zoo már maga a játékismertető is szórakoztató módon tárja a játékos elé az alapvető funkciókat a játékban. Ezekkel a játékos meg is teszi az első lépéseket és közben megtanulja, hogyan lássa el az állatát, hol szállásolhatja el őket, hogyan kell rájuk figyelni, mire van szükségük, és így tovább? Minden hasonló fontos dolog kiderül a játékismertetőből, és mire végez, a játékos már ki is tanulta a játék csínját-bínját, hogy aztán önállóan játszhasson és örömmel vethesse magát a Free Aqua Zoo vagy a My Free Zoo játék szórakoztató bugyraiba.

x

My Free Zoo - Játék, szórakozás és állatok!

Helyesek, aranyosak, egyszerűen édesek. Az állatok az embert mindig is elbűvölték. És ez már nem csak a való életre igaz, az állatok a virtuális világban is rendkívül népszerűek. Erre a legjobb bizonyítékok az állatos zoo-játékok, pl. a My Free Zoo és a Free Aqua Zoo. Ezekben a játékokban az ember gondozhatja a kedvenceit, ügyelhet rájuk és berendezhet nekik egy változatos életteret. Míg végül ezek az online állatocskák nőnek, fejlődnek, sőt, szinte személyiségre tesznek szert. Mindez persze egy csipetnyi frissítő humorral van körítve. Ezért aztán nem véletlen, hogy pl. a Free Aqua Zoo játékban a játékos a Föld legfurcsább halaival találkozhat, pl. sonkapisztránggal, kocsányos kölöntével, orrkeszeggel. A zoo-játékokban már maga a fajtaváltozatosság megbabonázza a játékost, kizökkentve ezáltal a hétköznapok komorságából. Ráadásul ezek az állatos játékok, melyek változatos szórakozási lehetőséget nyújtanak a játékosnak a számos vidám állattal, ingyenesen játszhatóak.

x
Saját állatkert ezernyi lehetőséggel!
Válogass kedvedre a sok aranyos, vidám és egzotikus állat közül!
Játssz most!
Belépés
Jelszófelejtés? Katt ide!
Játssz most! Fórum Nézz körül!
Zoo-játékok Állatkertes böngészős játékok teljesen ingyenes
MyFreeZoo Mobile
TámogatásGYIKFórumImpresszumAdatvédelemÁSZF
További ingyenes böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!