Éld át egy ingyenes, állatos játék élményét a My Free Zooval!

Böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

My Free Zoo – Ingyenes, állatos játék

Mindegy, hogy fiatal vagy idős, a böngészős játékok szerelmeseit biztosan elbűvölik az állatos játékok. A My Free Zoo zoo-játékban a saját állatkertedet építheted fel. Ehhez számos kialakítási lehetőség áll a rendelkezésedre. A fejlesztési és átalakítási lehetőségek a karámoktól az épületekig igénybe vehetők.


My Free Zoo

Fedezd fel ezt az ingyenes játékot!

A FreeZoo az ingyenes, állatos játékok közé tartozik. Úgy a játék alapkoncepciója, mint annak a jól sikerült megvalósítása garantálja a kiváló szórakozást.

Ez a My Free Zoo!

A My Free Zoo egy állatkert szimulációjának és egy izgalmas építkezős játéknak a szerencsés ötvözete tömérdek ingyenes játékelemmel.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Papoušek v My Free Zoo

Állati jó játékelemek ingyenesen

A My Free Zooban, ebben a szórakoztatóan vidám zoo böngészős játékban, számos funkció vár rád. Ez az ingyenes állatos játék nem hagy kielégítetlenül egyetlen kívánságot sem. A játékmenet során különféle állatfajokat tarthatsz a karámaidban. Kezdve a nyúltól és juhtól a csimpánzon és kengurun át a tevéig és a szurikátáig. De feldobhatod az állatkerted megjelenését is, hiszen a My Free Zoo játékban egy csomó virággal és bokorral is kidekorálhatod a vadasparkodat.

My Free Zoo – Ingyenes, de sokszínű állatos játék

Ennek az ingyenes, állatos játéknak a sikere több tényezőre vezethető vissza. Ez az állati jó játék először is férfit és nőt, időst és fiatalt egyaránt megszólít a játékötletével és a nagy gonddal megalkotott grafikáival, másrészt a játékmenetével és az intuitív irányítási lehetőségeivel győzi meg a játékosok sokaságát. Egyszerűen jó szórakozás virtuálisan állatokkal foglalkozni és azoknak gondját viselni. Az aranyos kis bárányok, az ugri-bugri kenguruk vagy a kíváncsi csimpánzok egyszerűen ennivalóak és szórakoztatóak. Persze izgalmas kihívások is várják a játékost. Hisz már az elején eleve meg kell menteni az állatkertet, hogy később a My Free Zoo játékosa magasabb szinteket érhessen el.

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers-játékok: ingyenes élmény!

Böngészős játékok – így hívják azokat az online játékokat, melyeket ingyenesen játszhatsz a böngésződben (pl. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, stb.) anélkül, hogy bármilyen letöltés és telepítés lenne szükséges. A bambergi játékfejlesztő, az Upjers, már 2006 óta készít ilyen böngészős játékokat.

Forum - My Free Zoo