Állati szórakoztó a My Free Zoo!

Böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

My Free Zoo – Állati élmény

Aranyos grafikák, mozgó figurák, lelkes látogatók. Ez mind-mind a My Free Zoo állatkertes játék, ahol az állatok állnak reflektorfényben. Ahogy egy állatos játéktól elvárható, a játékos maga irányítja a saját állatkertjét és gondoskodik a kedvenceiről ebben a szórakoztató online játékban.


My Free Zoo

Az állati jó játék játékötlete

Ahogy egy állatos játékhoz illik, a My FreeZoo játékban a felhasználó különféle állatokról gondoskodhat, szaporíthatja őket és bemutathatja őket a saját vadasparkjában.

My Free Zoo: állati jó szórakozás!

Az állatos játékok műfajába tartozó My Free Zoo böngészős játék izgalmas játékmenettel és kihívásokkal garantálja a jó szórakozást.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Papoušek v My Free Zoo

Állati tarka játékelemek

Egy kattintás is elég és a virtuális állatodat máris boldogabbá tetted. A My Free Zoo böngészős játékban egy állatkert igazgatójának bőrébe bújhatsz és egy csomó állatot tarthatsz, pl. nyulat, malacot orrszarvút, és így tovább. Erre jönnek még a szórakoztató játékelemek. Pl. ha gondozod, megeteted és foglalkoztatod az állatokat, akkor jó kedvük lesz. De akár bővítheted is a karámukat, vagy tehetsz a karámukba itatót és más hasonlókat.

My Free Zoo – főbb játékterületek

A My Free Zoo játékban az állatkert irányítása több területen zajlik. A történések fő sodrata a karámokban játszódik. Ez enne az állati jó játéknak a lényege: minél boldogabbak az állataid, annál több látogató érkezik az állatkertbe és csengeti ki a pénztárnál a belépti díjat. Különféle épületekkel és berendezési elemekkel még vonzóbbá teheted a vadasparkodat. Így a felhasználó tapasztalati ponthoz és zoo-dollárhoz jut ebben az állati jó játékban. Ezekből a bevételekből aztán a My Free Zoo-játékos a saját ízlése és akarata szerint bővítheti, alakíthatja, szépítgetheti az állatkertjét. A vadaspark alakítási lehetőségei olyan sokrétűek, hogy garantálják a változatos szórakozást.

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers: játssz ingyen!

Ingyenes szórakozás! Ezt nyújtja neked a bambergi böngészős játék fejlesztő, az Upjers. A vállalat már 2006 óra készít mókás és kikapcsolódást nyújtó online játékokat, melyek közt vannak különféle szimulációk és vannak például állatos játékok is. Az Upjers minden játéka ingyen játszható.

Forum - My Free Zoo