My Free Zoo – Állati jó böngészős játék

Böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

My Free Zoo – Böngészős játék

Ezt a böngészős játékot nem lehet nem imádni. Igen, a My Free Zoo állatkertes játékról van szó. Ebben az ingyenes böngészős játékban a saját állatparkodat építheted meg. Építs karámokat, gondozd és etesd az állataidat, játssz velük, és díszítsd fel az állatkertedet dekorelemekkel és növényekkel!


My Free Zoo

My Free Zoo – Saját állatkert

A My Free Zoo tiri-tarka böngészős játékban újdonsült állatkertvezetőként nagy kaland vár rád, egy saját vadaspark berendezése és irányítása.

Változatos szórakozás

A My Free Zoo böngészős játékban igazán változatos alakítási módok állnak a rendelkezésedre. Ezáltal ez az online játék tartósan lebilincsel és szórakoztat.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Papoušek

My Free Zoo – Játékterületek

A My Free Zoo böngészős játék egy csomó izgalmas játékelemmel bír. A legfontosabb talán az állatkertedbe kihelyezett karám, hiszen ebben tartod az állataidat. Minél jobb gondját viseled az állataidnak, annál jobb hangulatban lesznek. Ha rákattintasz egy állatra, láthatod is, milyen kedve van éppen. Ha zöld arcocskát látsz, jó, mert ez jelenti azt, hogy az állat kedve jobb már nem is lehetne, teljesen meg van elégedve.

My Free Zoo – A böngészős játék és a részletek

A vidám és változatos böngészős játék, a My FreeZoo, a sokszínű játékelemeivel és gazdag részleteivel hódít. Ez különösen a grafikára vonatkozik, de érvényes a játékmenetre is. Tehát már az egyes állatok megjelenése lebilincselő, mindezt csak fokozza a Flash-animáció. A majom vakarózik, a kenguru ugrál, a malacok dagonyáznak. Habár közelnézetben a My Free Zooban az állatkertednek mindig csak egy részét láthatod, de ilyenkor éppen a különleges részletgazdagság lesz az, amit imádni fogsz. Ez nagyban hozzájárul, hogy ez a böngészős játék pozitív fogadtatásra találjon.

Screenshot 4
Screenshot 5

Ingyenes Upjers-játékok

A bambergi vállalat, az Upjers, szenvedélyesen szereti a játékokat. Ez a felső-frank csapat már 2006 óta fejleszt böngészős játékokat. Ezek olyan online játékok, melyeket ingyenesen lehet játszani bármilyen letöltés és telepítés nélkül közvetlenül a böngészőben. A My Free Zo is az Upjers böngészős játéka.

Forum - My Free Zoo