My FreeZoo – Játék a böngésződben

Böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

My Free Zoo – „Állati zoo móka“

A My Free Zoo böngészős játékban állati jó szórakozás vár rád. Belebújhatsz egy állatkert igazgatójának bőrébe. Létrehozhatod a saját állatkertedet, a saját személyre szabott vadasparkodat, amit teljesen szabadon alakíthatsz úgy, ahogy a szíved diktálja.


My Free Zoo

Lebilincselő állatkertes játék

A változatosságra építő játékmenetével a My Free Zoo minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást nyújt.

Az állati jó játékötlet

A My Free Zoo egy állatkert szimulációjának és egy építkezős játéknak az elegye. A játék alapgondolata: alapíts saját állatkertet!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Papoušek v My Free Zoo

Az állatkertes játék elemei

A My Free Zoo játékban számos szórakoztató játékelem áll a rendelkezésedre. A játék célja az, hogy építs fel és üzemeltess egy sikeres állatkertet, ahova tódulnak a vendégek. Ezt csak úgy tudod elérni, ha foglalkozol az állataiddal. Minél elégedettebbek, annál több állatkerti látogató érkezik. Ez pedig több zoo-dollár bevételt generál. A játékpénz felhasználásával aztán még szebbé és jobbá teheted a vadasparkodat.

My Free Zoo – Az állatkert részterületei

A My Free Zoo játék különféle területekre tagolható. A központi terület, ahol a cselekmény nagyja játszódik, természetesen maga az állatkert a karámaival. A karámok típusait magad választhatod meg, az lehet füves, erdei, sziklás, szavannai, dzsungel témájú vagy épp jeges. Az állatkertbe különféle árusító standokat is helyezhetsz, italos standokat, kávézókat, ajándékboltokat, széles a skála. De ami talán még ennél is változatosabb, az az, hogy mennyi virágot, bokrot és fát tehetsz a vadasparkba, válogathatsz az ibolyák, tulipánok, dáliák vagy épp rózsák közül.

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers-játékok: ingyenes élmény

Ingyenes böngészős játékok – ezek fejlesztésére szakosodott az Upjers, a bambergi játékfejlesztő. Már 2006 óta készít ilyen tarka-barka online játékokat, melyekkel világszerte emberek milliói játszanak, mégpedig közvetlenül a böngészőben. Ezen játékok közé tartozik a My Free Zoo is.

Forum - My Free Zoo