My Free Zoo – Állati változatosság

Böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

My Freezoo – Szórakozás az állat-kertedben

A rendkívül szórakoztató My Free Zoo böngészős játékban megépítheted a saját állatkertedet. Teljesen szabadon, a saját elképzeléseid mentén alakíthatod ki a vadasparkodat. Ezért aztán a My Free Zoo játék igazán remek szórakozást nyújt. A legkülönfélébb állatféléket tarthatod és egyre növelheted az állatkerted méretét is.


My Free Zoo

My Freezoo – Részletgazdag játék

A My Free Zoo rendkívül részletgazdagon lett megalkotva, ezért lebilincselő játékélményt nyújt fiatalnak és vénnek egyaránt.

Játékkoncepció

A My Free Zoo játék konzepciója egyarán tartalmazza egy állatkert szimulációjának és egy izgalmas építkező játéknak az elemeit.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Papoušek v My Free Zoo

A My Free Zoo funkciói

A böngészős játékokat meghatározzák azok játékelemei, -funkciói. Azaz azok a lehetőségek a játékon belül, melyek lehetővé teszik, hogy a játékos lépésről-lépésre előrébb jusson. A My Free Zooban például minden játékos virágokkal, bokrokkal, fákkal díszítheti az állatkertjét, sőt, akár toaletteket és egyebeket is helyezhet bele. Ezek a dolgok nem csak tarkává teszik a vadasparkot, de tapasztalati pontokat is hoznak a felhasználónak.

Az állatkert részei

A My Free Zoo játék fő területét a karámok képezik. Itt tarthatsz és gondozhatsz a szintállásodtól függően mindenféle állatokat, például nyulat, juhot, orrszarvút szurikátát, vagy akár zebrát, grizzlyt vagy hangyászt. Minél jobban érzik magukat az állatok, annál több vendég érkezik a vadasparkba. Ha a vendégeket is elégedetté teszed, akkor még több látogató érkezik a kapukon belülre. Teljesen a te kezedben van tehát a My Free Zoo-állatkerted irányítása. Az állatok mellett a parkba kihelyezett berendezési és dísztárgyaknak, épületeknek is fontos szerep jut. Hiszen a látogatók elégedettségéhez kellenek a toalettek, ételes, italos, fagyis standok, egyéb kiszolgáló épületek.

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers-játékok: Játssz ingyen!

Ingyenes böngészős játékok – ez a bambergi játékfejlesztő, az Upjers, szenvedélye. Ez a felső-frank vállalat már 2006 óta készít és publikál különféle online játékokat. Teszi ezt nagy sikerrel, hiszen világszerte már emberek milliói játszanak az Upjers játékaival.

Forum - My Free Zoo