My Free Zoo – Egy sikeres állatkert

Böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

My Free Zoo – A szimuláció öröme

A My Free Zoo játék egy szimuláció élményét varázsolja a böngésződbe. Ebben a böngészős játékban a saját állatkertedet irányíthatod. Helyezz le járdákat, rendezz be karámokat, tégy beléjük állatokat. Ahogy az már a szimulációs játékoknál lenni szokott, mindenféle feladatok is várnak rád a My Free Zoo játékban.


My Free Zoo

My Free Zoo – Szimulációs játék

Ahogy azt sejteni lehet a kifejezésből, egy szimulációs játék egy folyamat köré épül. A My Free Zoo témája az állatkert, ill. annak irányítása.

Zoo-menedzsment

A mókás My Free Zoo szimulációs játékban a saját állatkerted ura lehetsz. Játszhatsz önállóan is, de más játékosokkal is összefoghatsz.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Papoušek

My Free Zoo – Állatok és látogatók

A My Free Zoo egy olyan állatkertes szimulációs játék, ahol az állatok és az állatkert látogatói szoros korrelációban állnak. Azaz minél jobban érzik magukat az állatok a My Free Zoo-állatkertedben, annál elégedettebbek a vadasparkod látogatói is. Ez pedig a vendégek létszámában is megnyilvánul, egyre több látogató jön és egyre több zoo-dollárt költ az állatkertben. Ezen bevételeknek hála pedig egyre fejlesztheted a My Free Zoo-vadasparkodat.

My Free Zoo – Játékfunkciók

A mókás böngészős játék, a My Free Zoo, azon szimulációs játékok sorát gyarapítja, melyek gazdag játékfunkciókkal bírnak. Ez az állatkertes játék minden igényt kielégít. Van itt minden, például sokszínű beépítési és beültetési lehetőség, amivel szebbé teheted a vadasparkot, tapasztalati pontot gyűjthetsz, vagy van itt egy nagyon széles állatválaszték – szurikáták, orrszarvúj, pandák és még sok más - , vannak karámok, melyek kivitele lehet füves, erdei, szavannás, sziklás, dzsungelre emlékeztető vagy épp jeges. A My Free Zoo tehát már eleve a gazdaz szimulációs funkcióival hódít.

Screenshot 4
Screenshot 5

Szimulációs játékok az Upjerstől

Ingyenes szimulációs játékok – ez a bambergi böngészős játék fejlesztő, az Upjers, nagy szenvedélye és egyben specialitása. A játékkovács vállalat már 2006 óta fejleszt szuper szimulációs játékokat, melyek ingyenesen és a böngészőben játszhatók. Hiszen olyan ezek a játékok nem igényelnek letöltést és telepítést.

Forum - My Free Zoo