My Free Zoo – Állati jó móka az állatkertben

Böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

My Free Zoo – Vidám állatkertes játék

Ez a zoo-játék igazán kellemes szórakozást nyújt. Igen, a My Free Zoo nevű, vidám böngészős játékról van szó. Ebben a változatos állatkertes játékban a felhasználó megépítheti a saját állatkertjét. Karámokat rendezhet be, járdákat fektethet le, feldíszítheti a területet, illetve gondozhatja, etetheti az állatokat, játszhat velük.


My Free Zoo

Mi is az a My Free Zoo?

A My Free Zoo egy állatkert online szimulációja, ahol a játékos berendezheti a saját vadasparkját és gondoskodhat az állatairól.

Kinek ajánljuk ezt az zoo játékot?

A szórakoztató játékmenetnek és a sok-sok játékfunkciónak köszönhetően a My Free Zoo játék minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást nyújt.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Papoušek v My Free Zoo

Az állatkertes játék játékelemei

A My Free Zoo játék rengeteg játékfunkcióval és közösségi játékelemmel bír. Nem csak az állatkert területe alakítható ki saját tetszés szerint a legváltozatosabb módon, de a játékosoknak számos virtuális interakciós lehetőség is rendelkezésükre áll. Minden felhasználónak van egy saját barátlistája, amire tetszése szerint hívhat meg más játékosokat. A barátok a kölcsönös állatkertlátogatásaik során kisebb feladatok elvégzésével besegíthetnek egymásnak az állatkerti munkákba.

My Free Zoo – Sokszínű játék

A My Free Zoo játékban már a rendelkezésre álló állatok mennyisége és választéka is lenyűgöző. A játékos a szintállásától függően tarthat nyulat, juhot, disznót, teknőst, szurikátát vagy épp bölényt a karámaiban. A karámok egy-egy természeti környezetnek megfelelően rendezhetők be, lehetnek füvesek, erdősek, sziklásak, szavannára vagy dzsungelre hasonlítók, vizesek vagy akár jegesek. Figyelni kell, hogy mit hova teszünk, hiszen pl. egy juh nem fogja magát jól érezni egy jeges karámban. A karámok tehát önmagukban is a változatosság szolgálatában állnak, így a játék állandó mozgásban, változásban van, ami a játékosnak izgalmas szórakozást nyújt.

Screenshot 4
Screenshot 5

Játssz ingyen: Upjers böngészős játékokkal

A bambergi Upjers vállalat már 2006 óta fejleszt böngészős játékokat. Ezek olyan online játékok, melyek ingyenesen játszhatóak közvetlenül a böngészőben. Ma már emberek milliói játszanak böngészős játékokkal szerte a világon. A műfajválaszték széles, a gazdálkodós farmjátékoktól egészen az állatkertes játékokig.

Forum - My Free Zoo