Állatkertek krémje: My Free Zoo

Böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

My Free Zoo – Mókás állatkertes játék

Aranyos állatok, számtalan látogató, remek szórakozás – ezt kínálja neked az Upjers böngészős játéka, a My Free Zoo. Ebben a lebilincselő online játékban egy állatkert igazgatójának bőrébe bújhatsz, berendezheted a saját állatkertedet, telis-tele karámokkal és érdekes állatokkal.


My Free Zoo

Lenyűgöző állatkertes játék

Kiváló grafika, érdekes játékötlet, sokszínű játékelemek – ez teszi ezt a különleges állatkertes játékot igazán lenyűgözővé.

My Free Zoo: Mókát mindenkinek!

Mindegy, hogy fiatal vagy vén, ebben ez építkezős, zoo játékok minden korosztály kiváló szórakozásra lel.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Papoušek v My Free Zoo

Az állatkertes játék funkciói

A My FreeZoo számos szórakoztató játékfunkciót kínál. Már eleve nagyon bő a rendelkezésre álló berendezési és dísztárgyak választéka is. A játékos például sokféle kivitelű, mintázatú és minőségű járda közül választhat, mikor az állatkerti útvonalat helyezi le. Van itt aszfalt, homokút vagy akár terméskő. Az állatkerten végzett minden csinosítás tapasztalati pontot és végeredményben zoo-dollárt hoz a játékos számára.

A My Free Zoo részterületei

A My Free Zoo játék számos részterülettel bír, mindegyiknek más és más a szerepe. A karámokban a játékos állatokat tart, eteti őket, ápolja őket, játszik velük. Az ételes és italos standok zoo-dollárt hoznak, a toalettek és munkatársak pedig a látogatók kényelmét szolgálják. Minél elégedettebbek az állatok és látogatók, annál gyorsabban fejlődhet az állatkert. A játékosok különféle feladatokat is teljesíthetnek, amiért vonzó jutalmakban részesülnek. Végeredményben a My Free Zoo minden részterülete a fő célt szolgálja, az állatkert fejlődését. Az állatkert pedig minél fejlettebb, annál sokszínűbben alakítható.

Screenshot 4
Screenshot 5

Játssz ingyen az Upjers böngészős játékaival!

A játék alapvető emberi szükséglet. Főleg, ha még ingyenes is. A bambergi játékfejlesztő, az Upjers, már 2006 óta fejleszt böngészős játékokat. Ezek ingyen játszható online játékok. Ez az állatkertes játék is ezen online játékok közé tartozik.

Forum - My Free Zoo